Billie polo

Enkele blogposts terug verklapte ik dat er hier achter de schermen druk gewerkt werd aan enkele secret projectjes. Vanavond mag ik jullie hier wat meer over vertellen.

Het moet ergens vorig jaar in juli geweest zijn toen ik nog snel wat spullen aan’t naaien was om mee op vakantie te nemen. Ik liep al een tijdje rond met het idee een polo’tje voor de oudste zoon te maken. Lekker comfy maar toch classy.

Mijn stoffenkast was net aangevuld met de buit van de stoffenlancering van Zonen09 en die ‘Off Beetle’ jersey stak echt mijn ogen uit. Voor wie het gemist zou hebben, kijk voor het resultaat eens op Instagram of Flickr.

Nog niet zolang geleden maakte ik nog eens een versie voor de jongste zoon. En toen kwam het idee om deze polosluiting ook te combineren met het Billie t-shirt. Zo wat van een grandad shirt.

IMG_3506 IMG_3421

Wat vinden jullie van het resultaat?

IMG_3494

IMG_3504

Ik kan alleen maar hopen dat jullie er even enthousiast over zijn als ikzelf want samen met Sharon werkte ik een handleiding uit die je binnenkort gratis op de site van Zonen 09 kan downloaden.

IMG_3137

IMG_3318

Jullie hebben het misschien al gemerkt maar ik ben een beetje verslaafd aan de patronen van Sharon (klein understatement 😉 ) Altijd een perfecte pasvorm, leuke details & een overduidelijke handleiding. Van de eerste keer dat ik Sharon in het echt ontmoette werd meteen duidelijk hoeveel passie en energie ze in Zonen 09 steekt! Ik kan niet anders dan vol lof spreken over het  werk van deze straffe madam.

IMG_3879

Ik denk dat het omwille van deze redenen is dat ik hier toch wel een beetje fier maar met enorm knikkende knieën vertel over onze samenwerking. Zei ik al dat ik vreselijk benieuwd ben naar jullie reacties?

IMG_4109

Jullie kunnen alvast eens op de blog van Zonen 09 gaan kijken naar de versie van Sharon.

Patroon: BillieZonen 09

Handleiding polosluiting binnenkort te downloaden – Zonen 09

28 reacties op ‘Billie polo

 1. oh waw die zijn echt supergoed gelukt! Zo perfect genaaid en wat een topidee. Ik naaide nog niets van zonen09 (nog geen kindjes hier) maar kocht wel al mijn eerste patroontje om een verjaardagsgeschenkje te maken (nu nog maken maar eerste eventjes wachten of ze niet teveel groeien) en verlang naar haar mannenpatronen. Doe zo verder (ook voor sharon).

  Geliked door 1 persoon

 2. Hij is er bijna, joepie!
  Echt een dikke proficiat met de samenwerking Marleen! En toch mooi meegenomen voor ons allemaal dat het resultaat van die talentvolle samenwerking binnenkort gedeeld zal worden! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Joehoe!! Heel enthousiast over deze samenwerking! Daar kunnen alleen nóg mooiere (als dat al kan) patronen uit voortkomen!! Ik kijk uit naar de handleiding en ga nu echt eens snel werk maken van een eerste (reeks) Billie(s)!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Is er eentje van op het stoffenspektakel. Bij het binnenkomen staat altijd een kraam met voorgeknipte stof in rollekes. Ik kocht er een hele collectie voor Billies te maken voor de hubbie en de kids! 🙈😄

   Like

 4. Ik ben heel erg fan van Zonen09, ėn van jou, en dat zijn er vast velen met mij. Ik ben blij dat jullie elkaar gevonden hebben, het lijstje van mijn hero-naaisters kan zo uitgebreid worden! Heerlijke look vind ik deze polo!

  Geliked door 1 persoon

 5. Dit wordt een fantastische samenwerking! Marleen, je maaksels en creativiteit zijn echt top! Zo,zo fan van jou!
  Geen knikkende knieën meer, je bent een krak! Supermooie polo’s en perfecte afwerking! Zal al stofjes aan de kant leggen om deze te maken 😉

  Geliked door 1 persoon

 6. Heel mooie uitwerking van een bijkomende nieuwe uitvoeringsmogelijkheid van de Billie. Gelukkig is dit één van de patronen van Zonen09 die ook in tienermaten bestaat. Jammer dat we nog moeten wachten op de tiener en volwassen Theo. Met een tienerzoon in huis en fan van Zonen09 hoop ik dat de nieuwe patronen voortaan sowieso ook beschikbaar zijn in tienermaten. Er is al zo weinig voor jongens, ook tieners willen eens wat anders.
  Mooie stoffen gebruikte je.
  En we hebben weer een nieuwe leuke naaiblog ontdekt, dankzij Sharon.

  Geliked door 1 persoon

 7. Je weet iedere keer te verbazen met een nieuwe draai aan een van die zowieso-al-uitgebreide-patronen… ♥ voor je creativiteit en hoe je daar telkens weer schoon stofjes aan koppelt! Moet ik nog zeggen dat ik er helemaal naar uitkijk, naar de resultaten van die samenwerking van jullie?

  Geliked door 1 persoon

 8. Die polosluiting is super, meteen nog een extra variant voor een reeks Billiekes. En die samenwerking van jullie, dat kan alleen maar goed gaan en prachtige resultaten opleveren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s