Februari in een oogopslag

Februari is hier werkelijk voorbijgevlogen. Hoewel het niet van mijn gewoonte is, stond bijna elk weekend volledig vol gepland. Gelukkig enkel met plezante activiteiten en allemaal een beetje terug te vinden in dit ene naaiprojectje.

img_6699

Zo ging ik het allereerste weekend van de maand de workshop “Fotografie & styling” volgen, gegeven door de 2 getalenteerde dames Liesbet Van Cauteren (Mino Paper Sweets) en Silvie Bonne. Het werd een top dagje in goed gezelschap op een pracht van een locatie. De foto’s die ik tijdens de workshop nam toon ik jullie zeker nog eens in een volgende blogpost maar ik vond thuis ook al eens de tijd om te experimenteren met hun tips & tricks. Me happy…

picmonkey-collage

Het tweede weekend stond helemaal in het teken van zeefdrukken. Zaterdag hadden we een heuse “Petite Couture Creators Date” gepland en om Wendy te verrassen leek het ons leuk om samen een namiddagje te gaan zeefdrukken. Check zeker eens de resultaten van Linde, Sylvia, Mieke, Laurence, Nicky en Wendy…. Het was echt de moeite! Ikzelf printte een botanical inspired stofje na het zien van de knappe maaksels van deze twee dames.

img_6643

img_6637

Op zondag mocht ik zelf een workshop gaan geven samen met Barbara van BobbinHood. We waren te gast bij Madeline de Stoffenmadam waar we een groepje enthousiastelingen onderdompelden in de wondere wereld van het zeefdrukken. Kortom mijn weekend kon helemaal niet meer stuk!

img_6657

img_6649

Het toppunt van februari werd ongetwijfeld het naaiweekend samen met Mieke, Miet, Joke & Britt. Mieke vond op Airbnb een geweldige loft in een oude textielfabriek te Gavere, het leek te zijn voorbestemd voor ons. En Joke, die sprokkelde voor ons een goodiebag bij mekaar om u tegen te zeggen (ik wil jullie nu niet jaloers maken ofzo maar kijk hier eens 😍).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Nog een beetje onbestemd besloot ik mijn botanical stofje toch maar mee te nemen. Een stofje met witte achtergrond voor mijne oudste met zijn melkwit velleke deed mij toch eens extra goed nadenken ( lees twijfelen) welke sweater ik nu zou maken. Met al die extra hulplijnen in de buurt was dat probleem echter snel van de baan… de kaptrui uit SVDHZ rolde vanonder mijn naaimachine!

img_6675

img_6670

En afgelopen weekend stond nu eens helemaal niks op de agenda. Gewoon samenzijn met de rest van het gezinnetje & genieten… ❤

img_6682

Patroon: kaptrui – SVDHZ

Stof: grijze grid french terryAbout blue fabrics

Zelf gezeefdrukt met de “easy-screen-print-kit” van Bobbinhood

8 reacties op ‘Februari in een oogopslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s