Jack… de jongste Zonen 09 telg

Al meer dan drie maanden is het hier volledig stil… De reden waarom is nog steeds te pijnlijk om neer te schrijven. Misschien ooit… We zien wel!

Ik was bijna vergeten hoeveel positieve energie ik steeds kreeg van het hier kunnen delen van mijn creatieve kronkels… hoogdringend tijd dus om die blogstilte eens te doorbreken.

IMG_8945

IMG_8868

Perfect getimed zo blijkt want enkele dagen geleden mocht Zonen09 5 kaarsjes uitblazen. Omdat de lancering van én een nieuw zonenpatronen Jack én een nieuwe stoffencollectie voor de deur staan, organiseerde Sharon afgelopen zaterdag een drink in haar atelier op Dok Noord. Dat ik vergat foto’s te nemen verklapt zonder twijfel al hoe gezellig het daar was. Ik denk dat het absoluut geen geheim is dat ik mega fan ben van Sharon (écht zo een schat van een mens) en haar creaties… Ook nu is haar jongste telg Jack weer perfect gewoon!

IMG_8902

IMG_8938

Aangezien ik het patroon mee mocht testen, ben ik op dit eigenste moment al aan mijn derde Jack’ske aan’t naaien… zo verslavend werkt het. ❤

Voor de eerste versie van Brent ging ik aan de slag met een blauwe mêlée sweaterstof met wat structuur uit de collectie van La Maison Victor. Ik vind ze perfect matchen met zijn mooie blauwe ogen.

Ik koos voor de basisversie met rechte hoeken aan de onderrand & voegde aan één zijde een steekzak toe en aan de andere zijde opstikzakken… heerlijk toch die asymmetrie die het net dat beetje speelser maakt voor kleine (of iets minder kleine) jongens!

IMG_8893

IMG_8890

Qua pasvorm zit deze Jack hem als gegoten… Zelfs in de speeltuin kon dit aapje nog al zijn halsbrekende kuren uithalen die mij soms toch een kleine hartstilstand bezorgden.

IMG_8766

IMG_8730

IMG_8718

Mijn andere Jack-versies toon ik hier in de loop van de week maar wie nog wat extra inspiratie wil opdoen, kan ook terecht op de blogs van Sharon, Isabelle, An, An & Laurence. Eén voor één pareltjes…

Check zeker ook eens de Zonen 09 shop waar vanaf nu de papieren patronen van Jack maar ook die van zijn tiener broertjes Ole, Cisse & Lars verkocht worden. De digitale versie van Jack volgt vanavond nog.

IMG_8923

IMG_8942

Patroon: Jack (maat 116) – Zonen 09

Stof: Sweaterstof met structuur – La Maison Victor

 

16 reacties op ‘Jack… de jongste Zonen 09 telg

    1. Dat naaien enzo heb ik met de paplepel van mama meekregen… dat was iets van ‘ons’! Het geeft me een ton aan mooie herinneringen en kan mijn gedachten soms wat afleiden. Thanks An xxx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s