Para-para-para-parapluutje

Wat gaat de tijd snel seg… Na de pyjama’s, die ik als eerste blogpost in mijn Petite Couture Creator reeksje schreef, mag ik vandaag al een tweede projectje aan jullie voorstellen. Het doet me spontaan aan een liedje uit het K3-repertoire denken (jep, zelfs als jongens mama 😋)

Op Instagram zag ik deze foto voorbij komen en kon die maar niet uit mijn hoofd zetten. Tegelijk deed de herfst zijn intrede & het leek mij het ideale moment om de exemplaren van mijn jongens een kleine upgrade te geven!

Ik koos voor het ‘Stickly Rockers’-stofje van Zonen 09 in mosterd & petrol. Een soepele maar ietwat stevigere stof met echt een zalige kwaliteit. Ideaal parapluutjes gerief. ❤

img_4330

Ik dacht bij mezelf… “Er zullen vast en zeker nog mama’s zijn die niet zo wild zijn van de flashy exemplaren in de winkel… laat ik er in’t passant maar een handleiding van maken!” Ja toch?! Klikken jullie dan maar even verder naar de Petite Couture Blog.

Vandaag zou ik willen afsluiten met een kleine verrassing… Mijn blogje is nu net iets meer dan een half jaartje oud en ondanks dat ik er met knikkende knieën aan begon, vind ik het ge-wel-dig! Jullie lieve reacties, de plezante samenwerkingen & de toffe dames die ik op die korte tijd al leerde kennen… ik waardeer het allemaal enorm. Daarom wil ik dus graag een paraplu verloten onder jullie.

Laat hieronder een reactie achter met vermelding van welke kleur Stickly Rockers (munt, mosterd of petrol) jouw voorkeur krijgt & eveneens of je een kinder- of volwassenexemplaar zou willen. Deelnemen kan tot en met zondagavond (09/10/2016). Rond 20h laat ik mijn jongens lotje trek doen.

Aanstaande maandag toon ik jullie mijn volwassen exemplaar en maak dan ook bekend wie er gewonnen heeft.

Veel succes allemaal!

img_4391

Handleiding paraplu

Kinderparaplu Hema

Stof: Stickly Rockers (mosterd & petrol) – Zonen09

41 reacties op ‘Para-para-para-parapluutje

  1. Geniaal! Ik waag graag mijn kans voor een petrol-kinderexemplaar, dat zou mijn (bijna) 4-jarige geweldig vinden denk ik!
    Ik lees hier trouwens met plezier, blijven schrijven!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo ontzettend geslaagd en ik waag graag m’n kans om een exemplaar te winnen.
    Ik vermoed dat ik best voor de kinderversie ga, want anders krijg ik toch sowieso een zeer jaloerse dochter 🙂
    En echt al een half jaar zeg? Proficiat! Ik ben alvast heel blij dat ik je het afgelopen jaar leerde kennen. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Dat is echt zo mooi! Proficiat met je blog! Ik lees hem heel graag en ben benieuwd wat je nog allemaal tevoorschijn gaat toveren!!
    Ik doe heel graag mee voor een volwassen exemplaar in petrol.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik waag heel graag mijn kans, want dit is echt te mooi en ik vrees dat ik met de verbouwingen geen tijd ga vinden om dit snel uit te proberen. Een mosterd kleurige voor volwassenen graag *fingerscrossed*

    Geliked door 1 persoon

  5. Prachtig gewoonweg! En wat ben ik blij dat je blogt, ik kom hier heel graag lezen, en vaak met open mond 😊 Topcreaties altijd weer, je blijft verbazen en inspireren! En moest ik winnen, dan mag dat een petrolkleurig kinderexemplaar zijn, het parapluutje hier sneuvelde en ze zagen al zo lang om een nieuwe. (Mijn kleine man loopt in datzelfde zwart-wit truitje rond, heerlijk hè)

    Geliked door 1 persoon

  6. O. leuk, ik zou niet denken dat dat kon. Ik ben ook fan van je blog. Graag eens een paar uur in je hoofd, om te zien waar die mooie hacks, stoffenkeuzes vandaan komen. Maar een parapluutje is ook wel tof. mosterd pleaze. En mag ik nog eens iets vragen? dat truitje, ook zelfgemaakt?

    Geliked door 1 persoon

  7. Wat knap gemaakt!! Petje af! En ook nog eens hip!
    Ik zie mijzelf wel lopen met een paraplu in petrol met die grappige wandelende takken. Zeker nu ik mijn oude pluutje heb weggegooid na jaren trouwe dienst.
    Groetjes van je naamgenoot Marleen

    Geliked door 1 persoon

  8. Ha leuk! Dank voor de handleiding! Ik ga het ook doen! Tenzij ik er eentje win natuurlijk…. Ik zou graag een petrol paraplu winnen, in volwassenen maat…. Mooi blog trouwens!

    Geliked door 1 persoon

  9. Amaai, die zijn geweldig! Je blog trouwens ook.
    Ik was al een instagramfan van je dus meer tekst en meer foto’s maken het nog plezieriger om al je naaisels te bewonderen!

    Ik zou dolblij rondhuppelen in een typische Belgische regenbui met een damespetrolparaplu, dus hup, fingers crossed!

    Geliked door 1 persoon

  10. Zelf helemaal nieuw in de blogwereld (als lezer!) en al een beetje verslaafd. Als er daarbovenop nog iets te winnen valt… Stel je voor! Eender welk exemplaar voor volwassenen zou warm onthaald worden.

    Geliked door 1 persoon

  11. Daar zou ik nu niet zelf aan begonnen zijn, maar hoe leuk zijn die geworden! 🙂
    Mocht ik winnen, dan gaat mijn voorkeur uit naar een blauwe. Dat mag een kleintje zijn, voor de kids (en daar pas ik stiekem ook wel onder haha)

    Geliked door 1 persoon

  12. Een volwassenenexemplaar ook? Wauw, ben ik blij dat ik tot het einde doorlas zeg! Ik doe graag mee voor de donkerblauwe (of de muntkleurige, of de oker, eigenlijk zijn ze alledrie prachtig!) En een dikke proficiat met je halfjaardag, het lijkt alsof je hier al veel langer woont. Op zo’n korte tijd zo’n autoriteit zeg!

    Geliked door 1 persoon

  13. Prachtig! Onze paraplu begaf het onlangs, dus zo’n volwassen model zou heel handig zijn. Nu doen we het met ‘sprintjes’. 😉
    Qua prints en kleur heb ik niet echt een voorkeur. Ik laat me graag verrassen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie