Lookalikes met een twist

Om eerlijk te zijn vind ik het geweldig om mee te kijken hoe andere naaisters te werk gaan, welke leuke hebbedingen ze in hun naaikoffer hebben zitten of welke stofjes ze gebruiken… zalig toch zo een blik achter de schermen!

Toen Joke met het idee op de proppen kwam ons in te schrijven voor Sewing Sundays, moest ze niet veel moeite doen om Mieke en mezelf te overtuigingen. πŸ˜‰ Voor wie het in Keulen hoort donderen… Sewing Sunday is een naaidagje georganiseerd door twee super sympathieke dames. Voor enkele sfeerbeelden, klik zeker eens door naar de Facebook-pagina. Het was echt de moeite!

Nu leert de ervaring me dat ik op zulke dagen niet bepaald productief te noemen ben en me zeker niet aan gecompliceerde naaisels, die wat extra denkwerk vragen, moet wagen. Ik speelde dus op safe en ging voor een Ole met sjaalkraag & een Billie sweater.

img_2594

img_2297

img_2429

img_2333

Om de jongens niet half aangekleed naar buiten te moeten sturen naaide ik nog twee Mini Hudson Pants & een Theo polo. Jullie zagen misschien de volledige outfits al eerder op Instagram passeren.

img_2493

img_2545

img_2326

img_2367

 Het waren vooral de twee gebruikte stofjes die mijn hart sneller deden kloppen. De grijze textuurtricot is een vondst van bij Pauli in Leuven (echt zΓ³ prachtig dat de blauwe variant absoluut mee naar huis moest) en het andere stofje van I Got Stripes klikte ik zonder twijfelen in mijn winkelmandje bij Bellelien. Altijd zo een toffe prints… I love it!

img_2471

img_2630

img_2592

img_2558

Voila se, weer een outfit voor elke zoon afgewerkt. Een beetje van hetzelfde maar toch anders… Net zoals die twee sjarels van mij! πŸ’™

img_2635

img_2389

img_2506

img_2420

img_2626

Stofje: I Got Stripes BirdsBellelien

Brent: Theo (met polosluiting) – Lou: Mini Hudson Pants

Stofje: Grijze textuurtricot – Pauli Leuven

Brent: Mini Hudson Pants – Lou: Ole met sjaalkraag

19 reacties op β€˜Lookalikes met een twist’

  1. Maat wat een cuties jouw twee zonen. En met die prachtige outfits smelt ik helemaal… Grote fan van de combi van de 2 stofjes! En die structuurstof ziet er inderdaad super uit. Kans is groot dat ik die ook meegenomen zou hebben πŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

  2. Prachtige outfits, allebei! Zopas jouw blog leren kennen, supermooie blog waar ik zeker nog terug kom! Ik ben er ook zo eentje die heel graag achter de schermen van andere mama’s en naaisters eens komt kijken πŸ˜‰ Ook steeds welkom op mijn blog, al kan die kwa layout etc. zeker niet tippen aan die van jou!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s