Cisse salopette

Dat salopettekes bij ons in de smaak vallen konden jullie hier al lezen. De jongste zoon kreeg er eentje op basis van het Pim shortje.

Dat er snel eentje voor de oudste zoon ging volgen stond vast. Ik wou alleen eens iets anders proberen en ging aan de slag met het Cisse short patroon.

IMG_7460

IMG_7413

Net als toen liet ik aan de voorzijde de bovenkant doorlopen in de zijzakken.  Achteraan voegde ik een extra patroondeel toe waardoor de bandjes tussen de schouders beginnen en niet kunnen afglijden.

IMG_7432

IMG_7435

IMG_7439

Ik gebruikte voor deze Cisse salopette een zalig zachte, grijze elastische denim van bij Julija’s Shop, gescoord tijdens een shoppingdagje met Mieke & Joke. Ik kocht een lapje van 75 cm maar er blijft zeker nog genoeg over om een klein Pimmeke van te maken.

IMG_7481

Het enige waar ik bij een volgend exemplaar verandering in zou brengen is de maat. Ik gebruikte nu 104 small, zoals normaal in zijn shortjes, maar ik zie het geheel toch liever wat losser vallen.

IMG_7354

Tussen twee regenbuien door namen we even wat foto’s op het terras. Het enige dat nodig was om Brent te overtuigen was het feit dat hij in de plassen mocht springen. Boys… (“,)

IMG_7372

IMG_7383

IMG_7395

Patroon: CisseZonen 09

Stof: Grijze elastische denim – Julija’s Shop

11 reacties op โ€˜Cisse salopetteโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s